Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Røros Tweed samler inn og bruker personopplysninger i vår nettbutikk. Hvis du har spørsmål til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, finner du vår kontaktinformasjon under:

E-post: nettbutikk@rorostweed.no 

Telefon: +47 72 40 67 20
Postadresse: Tollef Bredalsvei 8, 7374 Røros

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt.

INNHOLD

1. Behandlingsansvarlig
2. Formålet med behandling av personopplysninger
3. Hvilke personopplysninger behandles?
4. Informasjonskapsler/cookies
5. Behandlingens varighet
6. Grunnlaget for behandlingen av personopplysninger
7. Hvordan bruker Røros Tweed dine opplysninger?
8. Hvem deler Røros Tweed opplysninger med? (utlevering)
9. Hvordan sikrer vi opplysningene?
10. Nyhetsbrev og sosiale medier
11. Dine rettigheter
12. Endringer i erklæringen


1. Behandlingsansvarlig

Røros Tweed AS (organisasjonsnummer 916709463 MVA) er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

2. Formålet med behandling av personopplysninger

Personopplysninger benyttes av Røros Tweed AS til å administrere kundeforhold, ordreregistrering, markedsføring, fakturering og behandling av returer.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

3. Hvilke personopplysninger behandles?

Røros Tweed AS behandler følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Leveringsadresse og fakturaadresse
  • E-postadresse for levering av ordrebekreftelse, sendingsbekreftelse og kvittering for fullført kjøp.

Personopplysningene som blir lagret i vårt kunderegister er de samme som du selv oppgir når du registrerer deg som kunde på rorostweed.no. På siden min profil kan du se og endre dine opplysninger Vi trenger opplysningene for å kunne behandle din webordre og lagres for å gjennomføre returer, samt iht regnskaps- og kasseloven.

Når du handler i nettbutikken vår lagrer vi informasjon om beløp, produkt, dato og tidspunkt for kjøpet, IP-adresse, og om rabattkoder eller gavekort er benyttet.

4. Informasjonskapsler/cookies

Rorostweed.no benytter følgende cookies (informasjonskapsler):

Google Tag Manager
_GTM
Benyttes til å håndtere og endre cookies på nettsiden.

Google Analytics
_ga, _gid, _gat
Google Analytics gir oss muligheten til å telle antall besøkende samtidig som vi kan se hvordan folk beveger seg rundt på nettsiden når de bruker den. Dette hjelper oss å forbedre nettsiden, for eksempel ved å forsikre oss om at besøkende finner riktig innhold enkelt. All data er anonym og brukes bare til statistikk og forbedring av brukeropplevelse.

Craft CMS
CraftSessionID
Denne informasjonskapselen er ment for å huske informasjon på tvers av en «økt» under bruk av nettstedet, og slettes normalt automatisk av nettleseren når denne lukkes.

Stripe
_stripe_mid _stripe_sid
Informasjonskapsler fra betalingstjenesten Stripe. Brukes for å identifisere kunder gjennom en økt.

YII
YII_CSRF_TOKEN
En essensiell cookie for sikring av data og beskyttelse av brukere.

5. Behandlingens varighet

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte krav.

Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. For eksempel vil din e-post adresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet.

6. Grunnlaget for behandlingen av personopplysninger

Røros Tweed sitt behandlingsgrunnlag av personopplysninger er som følger:

  • Gjeldende lovverk

7. Hvordan bruker Røros Tweed dine opplysninger?

Røros Tweed AS bruker personopplysningene til følgende:

  • Ordreregisterering, ordrebekreftelser, fakturering og behandling av returer
  • Utsendelse av nyhetsbrev
  • Markedsføring

8. Hvem deler Røros Tweed opplysninger med? (utlevering)

Røros Tweed AS kan dele personopplysningene dine med underleverandører som behandler opplysningene på våre vegne (databehandlere):

Craft CMS og Craft Commerce
For drift av våre nettsider og nettbutikken.

Stripe
For Visa- og Mastercard transaksjoner Vi benytter betalingsløsningen Stripe.com for å utføre transaksjoner i nettbutikken.

Visma business
For å registrere deg som kunde i vår database, samt bokføring av regnskap, bruker vi regnskapsprogrammet Visma business.

Logistra og Cargonizer
For transportadministrasjon bruker vi programmet Cargonizer Agent fra leverandøren Logistra AS.

PostNord
Vi bruker tjenesten Mypack Collect fra PostNord for utsending av kjøpte varer.

Facebook
For annonsering.

9. Hvordan sikrer vi opplysningene?

Opplysningene vi lagrer, blir overført via sikre overføringer sammen med din webordre til vårt ordresystem og lagersystem for at vi skal registrere omsetning, samt behandle og sende ordren din. Opplysningene blir trygt lagret og systemene er tilgangsstyrte, slik at uvedkommende ikke har tilgang til informasjonen.

10. Nyhetsbrev og sosiale medier

Vi vil også gi deg informasjon ved bruk av nyhetsbrev, dersom du samtykker til det. Dette innebærer at vi kan sende deg nyttig informasjon og tilbud om våre produkter til e-postadressen du har oppgitt. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake ved å henvende deg til oss.

11. Dine rettigheter

Du har rett på å få tilgang til alle personopplysninger Røros Tweed AS behandler om deg. Som registrert kunde på rorostweed.no kan du se hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.

Du kan også be om å få:

  • Slettet dine personopplysninger som Røros Tweed AS behandler
  • Endre dine personopplysninger som Røros Tweed AS behandler
  • Avregistrere deg fra våre nyhetsbrev
  • Tilgang til alle personopplysninger Røros Tweed AS har lagret om deg.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du sende oss en e-post til nettbutikk@rorostweed.no

Vi gjør også oppmerksom på at du har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

12. Endringer i erklæringen

Dersom vi foretar endringer i erklæringen vil vi publisere den endrede erklæringen her. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “sist oppdatert” nederst på denne siden.

Sist oppdatert: 27.09.2018.