Leveringstid 1-3 dager | Fri frakt over 1500,-

Lukk

Her, på Røros, lager vi verdens kanskje vakreste pledd

Siden 1953 har vi hatt maskinproduksjon her, men vevtradisjonene er hundrevis av år gamle.

639 A5634

Det kalde fjellklimaet har gjort ulla til en nødvendig del av oss. Gjennom strømper, vadmel og varme klær ble sjelen av Røros strikket og spunnet. Vårt bindevev. Ulla har holdt oss varme, og det har holdt oss sammen.

På 70-tallet var det bunadsstoff, ullgardiner og møbeltekstiler vi lagde i Røros Tweed. Men 90-tallet ga oss ny giv. Med moderne teknologi og en helt ny maskinpark kunne vi tenke annerledes. Vi ville lage produkter som kunne oppleves. Som gjorde mer enn å holde deg varm. Som kunne nytes og stilles ut.

Slik begynte satsingen på pledd. Og inn i dem ville vi veve trøndersk estetikk, Røros’ eventyraktige fjellandskap og skogkledde daler. Alt med ren, norsk ull.

Og der er vi i dag. Med hjerte for håndverk – og øye for design.

Fabrikkutsalg

Ved fabrikken på Røros har vi et stort fabrikkutsalg der alle våre produkter kan kjøpes. Det er også mulig å kjøpe feilvare og pledd laget av restegarn til nedsatte priser. Dette er kun tilgjengelig ved oppmøte på fabrikkutsalget. Åpningstidene er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Lørdag kl 10.00-14.00.

Følg oss gjerne på Facebook Fabrikkutsalg Røros Tweed

Flere nyheter

MELLO 5754 Warm grey 2

Lookbook 2023 II

Se våre nyeste kataloger og få full oversikt over kolleksjonen vår.

639 A5576

100% Norsk ull

Siden 1940 har vi produsert høykvalitets ullprodukter, basert på en flere hundre år gammel lokal håndverkstradisjon. Alle produkter er av NORSK ULL og i sin helhet – fra rå ull til ferdig vare – produsert i Norge.


Se alle nyheter