Leveringstid 1-3 dager | Fri frakt over 1500,-

Lukk

100% norsk ull og produksjon

I Norge er det lange tradisjoner for å avle sau med tanke på ull, og å håndtere denne som en verdifull ressurs

639 A3869

Siden 1927 har Rauma Ullvarefabrikk for­edlet dette råmaterialet i tråd med de strenge kvalitetskrav som kjennetegner Norsk håndarbeidstradisjon. Rauma Ullvarefabrikk er vårt morselskap og garnleverandør.

Norsk ull sorteres i 16 ulike klasser og måten ulla håndteres og sorteres på er helt avgjørende for dens industri­elle verdi. Gjennom et tett samarbeid med Norilias ullsorteringsanlegg på Gol får vi nå utsortert den fineste norske lamull. Denne kjennetegnes ved svært god spenst og elastisitet.

Norsk ull møter kriteriene for Cradle to Cradle. Til grunn for dette ligger god dyrevelferd, lavt energiforbruk, riktig ressursutnyttelse og liten bruk av kjemikalier.

Vi handler ull fra Norilia, som er det norske bondesamvirkes organisa­sjon for ull, og våren 2015 ble Norilia som første ullprodusent tildelt Svanemerket. Blant annet har Norilias ullvaskeri utviklet en lukket prosess hvor hele 96% av vannet renses og gjenbrukes.

Flere nyheter

MELLO 5754 Warm grey 2

Lookbook 2023 II

Se våre nyeste kataloger og få full oversikt over kolleksjonen vår.

Siden 1940 har vi produsert vakre, varme og levedyktige produkter i Norsk ull. I dag består kolleksjonen av flere hundre unike pledd, puter og sitteunderlag.

Utforsk kolleksjonen →

Se alle nyheter