Maskinoperatør

Vi trenger flere gode kollegaer i vår produksjon og søker etter maskinoperatør til vårt veveri

Du skal betjene våre maskiner ved vårt veveri. Arbeidet er variert og krever god forståelse for både mekanikk og digitale styringssystemer. Service og vedlikehold på maskinene kan også bli en del av arbeidsoppgavene. Vi krever ingen formalkompetanse, da all opplæring vil bli gitt ved bedriften. Det er likevel en fordel om du har erfaring eller utdanning innen tekniske fag. Stillingsandel er 100%

Vi ønsker en robust person med god arbeidskapasitet og godt humør, og som har god teknisk interesse og forståelse. Du vil arbeide i et lite team på tre personer. Du må forstå og kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Du vil bli del av en liten og effektiv organisasjon med store ambisjoner. Arbeidssted er ved vår fabrikk, sentralt beliggende på Røros.

Søknadsfrist: 15. februar 2021
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Erland Sjøvold mob. 908 39 639 / erland@rorostweed.no.
Søknad sendes: jobb@rorostweed.no