Industrisømoperatør

Vi trenger flere gode kollegaer i vår produksjon og søker etter industrisømoperatør

Vi søker etter en person som primært skal arbeide med søm og kvalitetskontroll av våre pleddprodukter, men andre oppgaver i fabrikken må også påregnes. Vi krever ingen formalkompetanse, da all opplæring vil bli gitt ved bedriften. Det er likevel en fordel om du har erfaring eller utdanning innen søm og tekstil. Stillingsandel er 100%

Vi ønsker robuste personer med god arbeidskapasitet og godt humør. Du må trives med å jobbe i team på en produksjonslinje. Dersom du liker å ta en utfordring, kan det være muligheter for mer varierte oppgaver i fabrikken. Du må forstå og kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Du vil bli del av en liten og effektiv organisasjon med store ambisjoner. Arbeidssted er ved vår fabrikk, sentralt beliggende på Røros.

Søknadsfrist: 15. februar 2021
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Erland Sjøvold mob. 908 39639 / erland@rorostweed.no.
Søknad sendes: jobb@rorostweed.no