Er du vår nye salgssjef?

Norsk ull, 100 % norsk produksjon og tett samarbeid med noen av Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort produktene våre til noen av de mest velrenommerte helnorske kvalitetsproduktene på markedet.

I vår videre satsning er vi på jakt etter en løsnings- og resultatorientert salgssjef som vil styrke våre allerede eksisterende aktiviteter, men som også ser nye muligheter og har gjennomføringskraft til å sette igang nye tiltak.

Vi er en liten og effektiv organisasjon med store ambisjoner. Som en del av vårt team vil du jobbe på tvers av organisasjonen, og jobbe tett med produksjon, administrasjon og markedsavdeling.

Ansvar og arbeidsoppgaver:


• Følge opp eksisterende forhandlernett i Norge, samt etablere nye.

• Sette tydelige salgsmål i tett dialog med våre forhandlere, og følge opp disse fortløpende.

• Støtte og styrke forhandlernettet med salgstrening, produktinformasjon og implementering av shop in shop løsninger.

• Følge opp og styrke vår satsning på kontrakts- og bedriftsgavemarkedet.

• Bidragsyter og et bindeledd mot våre eksportmarkeder.

Egenskaper:

• Interesse for design- og interiørbransjen, samt norsk produksjon og produkter

• Lidenskapelig opptatt av å skape gode resultater for bedriften og forhandlernettverket, bygget på tillit og faglighet

• Forståelse for markedsføring rettet mot forhandlernettverk og sluttbruker

• Motivert, løsningsorientert og med god gjennomføringsevne

Kvalifikasjoner:

• Erfaring fra salg- og salgsledelse

• Minimum en bachelor innenfor salg, salgsledelse, økonomi/markedsføring eller nærliggende fagområder. Relevant praksis og gode referanser kan kompensere for manglende formalkrav.

• Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

• Førerkort klasse B er et krav.

Stillingen er nyopprettet og rapporterer til daglig leder.

Arbeidssted: Røros / Oslo. Stillingen vil medføre mye reisevirksomhet, så søkere med tilknytning andre steder i landet vil også bli vurdert.

Søknadsfrist: 21.08.20

Tiltredelse: snarest.

Søknad sendes til: jobb@rorostweed.no

Om Røros Tweed

Norsk ull, 100 % norsk produksjon og tett samarbeid med noen av Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort pleddene fra Røros Tweed til et av de mest velrenommerte helnorske kvalitetsprodukter.

Røros Tweed ligger 600 m.o.h. i Bergstaden Røros. Bergstadens tekstiltradisjoner kan føres tilbake til 1700-tallet, som en følge av kobberverkets markerte direktør, Peder Hiort, som testamenterte sin formue til de fattige på Røros.

I følge testamentet hans skulle det blant annet kjøpes inn ull til utdeling blant de fattige. Av dette skulle de produsere varme klær og tekstiler som var nødvendig i det kalde fjellklima på Røros. Hvert år ble produktene samlet inn og lønn betalt for arbeidet. De ble så delt ut gratis til de trengende. Mange som først var lønnet for arbeidet fikk de samme produktene tilbake som gave. Testamentet er regnet som en av de klokeste donasjoner i Norden.

Etableringen av Røros Tweed bygde videre på den kompetanse og de kvalitetskrav som Hiorts Stiftelse la grunnlag for. Et sentralt spinneri ble etablert, men vevingen foregikk i private hjem, som Hiorts stiftelse hadde drevet det i over 150 år. I dag foregår all produksjon industrielt, og den mest avanserte teknologi er tatt i bruk for å kunne møte dagens krav til kvalitet og design.

Røros Tweed har flere ganger mottatt Norsk Designråds "Merket for God Design". Under designuken i New York i 2015 ble bedriften tildelt the "ICFF Editors’ Award for Best Textile".