Maksinoperatør

Røros Tweed er en anerkjent merkevare for pledd, produsert av norsk ull ved vår fabrikk på Røros. Våre produkter er kjent for god design og kvalitet, utviklet i samarbeid med meritterte designere. Norge er vårt største marked, men bedriften ønsker å øke sin eksportandel gjennom systematisk arbeid mot flere internasjonale markeder. Fabrikken på Røros er en liten og effektiv organisasjon med et hektisk og godt arbeidsmiljø.

Du skal betjene våre maskiner ved etterbehandling av vevde tekstiler. Arbeidet vil i hovedsak bestå i å starte opp og overvåke prosessene som maskinene utfører, og du vil få en svært variert arbeidsdag. Service og vedlikehold på maskinene kan også bli en del av arbeidsoppgavene. Vi krever ingen formalkompetanse, da all opplæring vil bli gitt ved bedriften. Det er likevel en fordel om du har erfaring eller utdanning innen tekniske fag. Stillingsandel er 100%

Vi ønsker en robust person med god arbeidskapasitet og godt humør, og som har god teknisk interesse og forståelse. Du vil arbeide i et lite team på tre personer. Du må forstå og kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Du vil bli del av en liten og effektiv organisasjon med store ambisjoner. Arbeidssted er ved vår fabrikk, sentralt beliggende på Røros.

Søknadsfrist: 31 august 2019

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Erland Sjøvold - 908 39639 - erland@rorostweed.no.

Søknad sendes:

jobb@rorostweed.no