Industisømoperatør

Røros Tweed er en anerkjent merkevare for pledd, produsert av norsk ull ved vår fabrikk på Røros. Våre produkter er kjent for god design og kvalitet, utviklet i samarbeid med meritterte designere. Norge er vårt største marked, men bedriften ønsker å øke sin eksportandel gjennom systematisk arbeid mot flere internasjonale markeder. Fabrikken på Røros er en liten og effektiv organisasjon med et hektisk og godt arbeidsmiljø.

Vi ser søker en person som primært skal arbeide med søm og kvalitetskontroll av våre pleddprodukter, men andre oppgaver i fabrikken må også påregnes. Vi krever ingen formalkompetanse, da all opplæring vil bli gitt ved bedriften. Det er likevel en fordel om du har erfaring eller utdanning innen søm og tekstil. Stillingsandel er 100%

Vi ønsker robuste personer med god arbeidskapasitet og godt humør. Du må trives med å jobbe i team på en produksjonslinje. Dersom du liker å ta en utfordring, kan det være muligheter for mer varierte oppgaver i fabrikken. Du må forstå og kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Du vil bli del av en liten og effektiv organisasjon med store ambisjoner. Arbeidssted er ved vår fabrikk, sentralt beliggende på Røros.

Søknadsfrist: 31. august 2019

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Erland Sjøvold - 908 39639 - erland@rorostweed.no.

Søknad sendes:

jobb@rorostweed.no