Praktisk info

Frakt og levering

Vi har fri frakt på bestillinger over 1500,-. Handler du for mindre har vi fast frakt på 125,- Vi gjør oppmerksom på at vi kun leverer til adresser i Norge.

Vi benytter oss av fraktmetoden MyPack Collect fra PostNord. Du vil motta en hentekode på e-post eller varsling på SMS når pakken din har ankommet hentestedet du valgte ved bestilling.

Link til sporing av pakken finnes i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager eller på postnord.no

Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

Pakken kan hentes på ditt nærmeste utleveringssted i 14 dager fra dagen du mottar SMS fra PostNord.

Du kan sjekke lagerstatus i nettbutikken inne på hvert produkt. Selv om vi tar forbehold om feil i våre lagerbeholdninger og om forsinkelser under produksjon, gjør vi alltid vårt ytterste for å levere din bestilling til avtalt tid og sted.


Betaling

Vi tilbyr kun kjøp med kortbetaling. Benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpssummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Dette betyr at ingen kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.

Ordrebekreftelse sendes på e-post til deg så snart ordren har gått gjennom. Om du har registrert feil epostadresse eller ikke mottar e-post kan du ta kontakt med oss på telefon eller mail.


Om retur og angrerett

Her er ditt returskjema som du skal fylle ut og legge ved i pakken dersom du ønsker å bytte eller returnere varer. Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må være på og varen må sendes tilbake i sin originale emballasje.

Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Dette betyr at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Derfor anbefaler vi å sende med sporing.

Bytte til annen vare?

Du har 14 dagers bytterett i vår nettbutikk. Send e-post til nettbutikk@rorostweed.no for å få tilsendt fraktetikett for returforsendelse. Husk å bruke denne når du sender pakken med PostNord. Fyll ut og legg med returskjemaet i pakken og kryss av for bytte. Pengene vil bli refundert tilbake til kortet som ble benyttet ved kjøp. Legg så inn en ny bestilling i nettbutikken på varene du ønsker.

Du vil få en bekreftelse fra oss på at din retur er behandlet innen 10 virkedager etter at varen har blitt returnert. Det kan ta noen dager før pengene er tilbake på ditt betalingskort.


Angre kjøpet?

Du har 14 dagers angrerett i vår nettbutikk. Ønsker du å angre kjøpet, sender du e-post til nettbutikk@rorostweed.no for å få tilsendt fraktetikett for returforsendelse. Husk å bruke denne når du sender pakken med PostNord. Fyll ut og legg med returskjemaet i pakken og kryss av for angre kjøpet.

Du vil få en bekreftelse fra oss på at din retur er behandlet innen 10 virkedager etter at varen har blitt returnert. Det kan ta noen dager før pengene er tilbake på ditt betalingskort.


Reklamasjon

Er noe feil med varen? Send mail til nettbutikk@rorostweed.no med ordrenummer, beskrivelse av feilen og bilde.

En reklamasjon skal gjøres så snart som mulig etter at feil oppdages.

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder produksjonsfeil på varen og ikke feil forårsaket av normal slitasje, elding av produktet, nupping, vasket feil eller hardhendt behandling.

Når vi har behandlet reklamasjonen din (normal behandlingstid ca. 14 dager) vil du få en ny e-post.