Vinner av design konkurransen.

Img 4991 Portrait

I samarbeid med Oslo design Fair inviterte vi i fjor høst til designkonkurranse. Fire nominerte finalister ble valgt ut av en fagjury og pleddene ble stilt ut på messen i januar. Folket har stemt og en vinner er kåret!

Produktet skulle baseres på Røros Tweed standard jaquard kvaliteter for pledd og putetrekk og vinneren ble en gruppe studenter fra HiOA bestående av Linn Øistad, Gjertrud Grødem Stikbakke, Christina Tønnesland og Kaja Kristiansen.

– Hurra dette hadde vi ikke trodd, nå er bare å legge lærerjobben på hylla og bli designere. Tusen takk til de som stemte oss frem til seier, sier studentene som får en designavtale med Røros Tweed og blir lansert på høstmessen 2017.

Flere nyheter

639 A5634

Fabrikken på Røros

Ved fabrikken på Røros har vi et stort fabrikkutsalg der alle våre produkter kan kjøpes. Det er også mulig å kjøpe feilvare og pledd laget av restegarn til nedsatte priser. Dette er kun tilgjengelig ved oppmøte på fabrikkutsalget. Åpningstidene er mandag til fredag kl 0800 - 1600. Lørdag kl 1000-1400.

Pure Norwegian

In Norwegen gibt es eine sehr lange Tradition der Schafzucht in Bezug auf die Wolle und wird daher als äußerst wertvolle Ressource behandelt.

Se alle nyheter